You are EGGceptional

You are EGGceptional! ’t Munckenei steekt de lokale horeca een hart onder de riem met het eigen EGGceptional-project! We nodigden Wingense horecamensen uit om – met minstens één ei – aan de slag te gaan en delen de komende weken met heel veel plezier de resultaten!

Cuisine Kwizien

Cuisine Kwizien, waar Steven in de potten roert en Lies normaal de gasten ontvangt, is één van de best bewaarde culinaire geheimen die onze streek rijk is. Een gepocheerd ei met verse garnaaltjes en spinazie heeft er nooit zo lekker uitgezien.

https://cuisinekwizien.be/

Fréline

Fréline is het nieuwe en altijd gezellige restaurant van Céline en Frederik. Een passage door Wildenbrug is vanaf vandaag anders, want zeg nu zelf: deze crème brulée, daarvoor stop je toch gewoon?

https://freline.be/

BEET

Moeten we BEET nog voorstellen? Dagverse, kant-en-klare gerechten zoals deze fantastische quiche. Dries en Annelies creëerden ondertussen naam en faam tot ver buiten Wingene en dat is helemaal terecht. Overtuig vooral jezelf!

https://www.cateringbeet.be/

't Blauwhuis

’t Blauwhuis is en was als feestzaal en restaurant het decor voor tal van kleine en grote gebeurtenissen, in heel wat levens. Dat zal ook zo blijven want Danny, Mario, Cindy en Jaela blijven kraks in wat ze doen. Dat illustreert hun interpretatie van de klassieker steak tartaar.

https://blauwhuis.eu/

Peetje Klakke

Peetje Klakke, waar Chiara met hart en ziel in de keuken staat, krijgt de eer om de voorlopige eerste fase van ons EGGceptional-project op indrukwekkende wijze af te sluiten. Het oog wil ook wat, dus laat het smaken.

https://www.peetjeklakke.com/

Smart ijs

Patrick en Kevin vertalen en combineren hun liefde voor hoeve-ijs en campers (jazeker, beste kampeerplaats van België, twee jaar na elkaar) in Smart-ijs. Het resultaat is ‘landbouwverbreding’ zoals het hoort te zijn. En lekker! Bekijk de beelden via de link.

https://smart-ijs.be/

Traiteur Jimmy

Traiteur Jimmy en zijn echtgenote Charlotte kennen hun klassiekers: chateaubriand, beenham of zalm, ze komen altijd in een trendy, hedendaagse, vaak vernieuwende uitvoering op het bord. In dit geval: de culinaire interpretatie van chocomouse. Topklasse, gewoon in eigen streek te vinden.

https://www.traiteurjimmy.be/

De Koornbloem

De Koornbloem is een gezellig, traditioneel restaurant. Lekker, smaakvol en met een groot terras waar we deze zomer hopelijk massaal weer op bezoek kunnen! Caroline en Hans toverden voor EGGceptional een fantastische gebakken kabeljauw met stoemp van spinazie, dijonaise en een roereitje met fijne kruiden op tafel.

http://www.dekoornbloemwingene.be/

’t Beenhouwerietje

Voor een ode aan de smaak, met een rokerige toets en een link naar BBQ, is ’t Beenhouwerietje altijd een uitstekende keuze. In de winkel is rund (letterlijk) nooit veraf, maar laat u vooral niet beperken: de ‘Grill & Rum boutique’ is … een ode aan de smaak. Het recept staat op onze EGGceptional-webpagina.

https://www.beenhouwerietje.be/

Burning Butchers

Low and slow. Denk aan een robuuste barbecue, vuur en een stevige grill, maar ook aan fijne smaken en delicate gerechten. Mathijs en Ann-Sophie combineren twee ogenschijnlijke uitersten en dat ziet er niet alleen fantastisch uit, het smaakt ook zo!

https://www.burningbutchers.be/

Cachette Catheting

Thijs en Chaëlle gieten hun liefde voor gastronomie in uiteenlopende concepten en take-away. En wanneer iets origineel, speciaal, indrukwekkend lekker en ook nog eens visueel aantrekkelijk is, dan spreken we – helemaal terecht – van ‘Cachette’. Het loopt gewoon van de foto’s, die nog steeds van Bart Tanghe komen.

https://www.catering-cachette.be/

Houd de website in de gaten want er volgen er nog.

IFS Food logo

‘t Munckenei is een
IFS-gecertificeerd bedrijf.

Download het IFS Certificaat