Charles rum sour met cannele au rum

Ingrediënten
Charles rum sour:
- 6 cl Charles Dark Rum
- 3 cl vers limoensap
- 3 cl eiwit
- 3 cl rietsuikersiroop
- 2 drops Angostura bitters
Cannele au rum:
- 2 Eieren
- 2 Eidooiers
- 250 gr suiker
- 500 gr melk
- 1 vanillestok
- 50 gr gesmolten boter
- 50 cl Charles Dark Rum
- 125 gr bloem
Bereiding
Charles rum sour:
- Vul shaker 2/3 met ijs , vul met ingredienten
- Stevig doorshaken om een schuimlaag te bekomen
- Strainen in een tumblerglas vol ijs.
- 2 drops Angostura bitters toevoegen
- Garneren met schijf limoen
Cannele au rum:
- Melk opwarmen met vanillestok, laten afkoelen
- Suiker en eieren mengen en melk toevoegen
- Boter en Charles Dark Rum toevoegen
- Bloem zeven bij het mengsel en nacht laten rusten
- 40 Minuten afbakken in vormpjes op 200 °C