Charles rum sour met cannele au rum

Ingrediënten

Charles rum sour:

  • 6 cl Charles Dark Rum
  • 3 cl vers limoensap
  • 3 cl eiwit
  • 3 cl rietsuikersiroop
  • 2 drops Angostura bitters

Cannele au rum:

  • 2 Eieren
  • 2 Eidooiers
  • 250 gr suiker
  • 500 gr melk
  • 1 vanillestok
  • 50 gr gesmolten boter
  • 50 cl Charles Dark Rum
  • 125 gr bloem

Bereiding

Charles rum sour:

  1. Vul shaker 2/3 met ijs , vul met ingredienten
  2. Stevig doorshaken om een schuimlaag te bekomen
  3. Strainen in een tumblerglas vol ijs.
  4. 2 drops Angostura bitters toevoegen
  5. Garneren met schijf limoen

Cannele au rum:

  1. Melk opwarmen met vanillestok, laten afkoelen
  2. Suiker en eieren mengen en melk toevoegen
  3. Boter en Charles Dark Rum toevoegen
  4. Bloem zeven bij het mengsel en nacht laten rusten
  5. 40 Minuten afbakken in vormpjes op 200 °C
Terug
IFS Food logo

‘t Munckenei is een
IFS-gecertificeerd bedrijf.

Download het IFS Certificaat
KAT logo

‘t Munckenei is een
KAT-gecertificeerd bedrijf.

Download het KAT-Certificaat