Gebakken kabeljauw met stoemp van spinazie

Ingrediënten

  • Kabeljauw
  • Aardappel
  • Verse spinazie
  • Beukzwam
  • Portobello
  • Garnalen
  • Eieren
  • Witte wijn
  • Mosterd
  • Boter
  • Peper
  • Zout
  • Roereitje met fijne kruiden (basilicum, bieslook,…)

Bereiding

  1. Kabeljauw bakken, verder laten garen in de oven
  2. Puree maken, spinazie fijn hakken, aanstoven en mengen
  3. Champignons bakken
  4. Eierdooier, scheutje witte wijn, opkloppen tot schuim
  5. Mosterd, boter, peper, zout toevoegen en opkloppen tot schuim
  6. Roereitje en fijne kruiden toevoegen
  7. Mooi dresseren op een bord.
Terug
IFS Food logo

‘t Munckenei is een
IFS-gecertificeerd bedrijf.

Download het IFS Certificaat