Tortilla de patatas

Ingrediënten (4 personen)

  • 2 aardappelen
  • 5 eieren
  • 1 teentje look
  • kruiden naar keuze (peper, zout, paprikapoeder)
  • olijfolie

Voeg groenten toe naar keuze: paprika, tomaat, erwtjes …

Bereiding

Snij de aardappelen in kleine stukjes, versnipper de ui en het teentje look. Doe alles samen in de pan en laat stoven op een zacht vuurtje. ‘Glazig worden’ is het effect dat je wil bereiken. Zorg ondertussen dat de eieren zijn losgeklopt. Voeg het eimengsel toe aan de pan en laat op een zacht vuurtje garen (ong. 10 minuutjes). Nog heel even de ommezijde garen en klaar is Kees!

Terug
IFS Food logo

‘t Munckenei is een
IFS-gecertificeerd bedrijf.

Download het IFS Certificaat
KAT logo

‘t Munckenei is een
KAT-gecertificeerd bedrijf.

Download het KAT-Certificaat