Tomaat – garnaal

Wat heb je nodig?

  • 500 g grijze garnalen (gepeld)
  • 4 grote tomaten
  • 1 ei
  • mayonaise
  • peterselie
  • zout & peper
  • (kropsla)

Bereidingswijze

  1. Maak de tomaten grondig schoon en snij het topje van de tomaat af. Lepel de binnenkant van de tomaat eruit.
  2. Zorg dat het eitje hardgekookt is: 10 tot 12 minuten in kokend water. Laat het afkoelen.
  3. Meng de grijze garnalen met een eetlepel mayonaise en wat peterselie. Meng hierbij ook het afgekoelde hardgekookt eitje, in kleine stukjes.
  4. Vul de uitgelepelde tomaten met het mengsel van de garnalen en zet als afwerking het topje er terug op.
  5. Werk af met kropsla.
Terug
IFS Food logo

‘t Munckenei is een
IFS-gecertificeerd bedrijf.

Download het IFS Certificaat