Mimosa-eitjes

Recept

Pel de eieren, snijd ze doormidden in de lengte.

Haal het eigeel uit de eieren en prak het fijn. Meng met de room en blauwschimmelkaas. Voeg eventueel extra room toe tot een zachte mengeling. Kruid met peper.

Doe de mengeling in een spuitzak en vul er de eieren mee op. Strooi er de gehakte walnoten over. Werk af met een stukje kaas en bieslook.

Ingrediënten (4 personen)

  • 4 gekookte eieren
  • 1 el bieslook
  • 1 el peterselie
  • 1 mespunt cayennepeper
  • 1 el mayonaise
  • 1 kropje little gem
  • 2 el blauwschimmelkaas
  • 1 à 2 el room
  • 1 el gehakte walnoten
Terug
IFS Food logo

‘t Munckenei is een
IFS-gecertificeerd bedrijf.

Download het IFS Certificaat
KAT logo

‘t Munckenei is een
KAT-gecertificeerd bedrijf.

Download het KAT-Certificaat