Bewaarwafels

Wat heb je nodig voor een ‘gezinswafelenbak’?

  • 500 gram zelfrijzende bloem
  • 250 gram kristalsuiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 250 gram boter
  • 3 eieren
  • 150 ml melk
  • een snuifje zout
  • 1 eetlepel olie

Smelt de boter in een kom en klop er daarna de eieren doorheen. Meng de bloem en de suiker apart. Giet vervolgens het mengsel van boter en eieren heel voorzichtig door het beslag. Zorg dat je geen klonters krijgt: goed roeren dus. Laat het nieuwe mengsel even rusten in de koelkast. Bak de wafels in een wafelijzer. Smakelijk!

Terug
IFS Food logo

‘t Munckenei is een
IFS-gecertificeerd bedrijf.

Download het IFS Certificaat
KAT logo

‘t Munckenei is een
KAT-gecertificeerd bedrijf.

Download het KAT-Certificaat
TÜV logo

‘t Munckenei is een
TÜV-gecertificeerd bedrijf.

Download het TÜV-Certificaat